SBT Jetski Engines, Parts & Accessories

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Joined
    Apr 2006
    From
    toronto
    Posts
    1

    Red face instrument cluster dead '02 4-tec

    my instrument cluster dead on my '02 4-tec, but it still runs okay..

    also instead of two short beeps when i put the dead man on, i get two shorts and one long...

    any ideas??

    thanks

  2. #2
    Joined
    Mar 2003
    From
    SBT
    Posts
    21,545

    Default Re: instrument cluster dead '02 4-tec

    The SBT Forums are for SBT Product Support ONLY. For all general PWC support/discussion, please post on www.pwctoday.com.


    Thank you - SBT Mgt.
    SBT Tech Support is here to help with your problems.
    We try to answer each question quickly and accurately.
    Please do not use Private Messaging for Tech Support, use the forums.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. sea doo gtx 4 tec supercharged-engine error codes
    By Gavin Watts in forum Sea-Doo
    Replies: 1
    Last Post: 02-18-2008, 01:31 AM
  2. Maint Message 05 GTX NA 4 tec
    By bill05GTX in forum Sea-Doo
    Replies: 0
    Last Post: 08-30-2005, 11:03 AM
  3. Polaris slxh dead - does not starts
    By jcisneros in forum Polaris
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-2005, 09:39 PM
  4. Instrument cluster
    By cort in forum Yamaha
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2004, 09:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •