SBT Jetski Engines, Parts & Accessories

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Joined
    Mar 2007
    From
    Murfreesboro, TN
    Posts
    1

    Question 1999 XLT1200 Starting Problem

    Just installed a new SBT engine in my ski, got everything back together and my engine would not turn over. Took starter off to check it, and found there wasn't any power going to the starter. I can here the starter relay inside the electrical box. Would the relay still be making sound if it had gone bad? I don't know what to do or why this happened. When I locked up my old engine I thought that I had burned up my starter but it seems to be fine. Could the relay be my problem? Please any comments would be appreciated. Thanks.
    Last edited by hogheadjohnson; 03-04-2007 at 04:50 PM. Reason: update the year
    HogHeadJohnson :emotredf

  2. #2
    Joined
    Mar 2003
    From
    SBT
    Posts
    21,545

    Default Re: 1999 XLT1200 Starting Problem

    SBT Tech Support is here to help with your problems.
    We try to answer each question quickly and accurately.
    Please do not use Private Messaging for Tech Support, use the forums.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1999 TS 770R problem
    By bruceabel in forum Tigershark
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2016, 02:08 PM
  2. 97 GSX Starting problem
    By xerskine in forum Sea-Doo
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2006, 01:48 PM
  3. hot starting problem 96xp
    By 96xp800 in forum Sea-Doo
    Replies: 27
    Last Post: 07-15-2005, 10:11 AM
  4. 03 FX140 - Starting Problem
    By BobL in forum Yamaha
    Replies: 3
    Last Post: 06-13-2005, 09:57 PM
  5. 95 XP starting problem
    By 96seadooxp in forum Sea-Doo
    Replies: 5
    Last Post: 07-19-2004, 02:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •