SBT Jetski Engines, Parts & Accessories

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Joined
    Jun 2011
    From
    Tarpon Springs
    Posts
    18

    Default Instrument cluster display partially visable on 2004 and 2003 Aquatrax

    I have a 2003 and 2004 Aquatrax that were both left uncovered in the sun by previous owners and both have the same issue with the display. Most of the center part of display is not visible, unless you are wearing polarized glasses and turn your head 90 degrees, weird Huh!

    What surprises me is that both skiis have same problem but I cannot find anyone else when I google, nor an I find if there is a solution other than replacing whole cluster.

    Any suggestions?

    Thanks!

    Attached is a picture, note the speed display is supposed to be 88 but it is cutoff and there is a 'clear box' in the center where nothing is visible
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMG_4940.JPG 
Views:	122 
Size:	80.9 KB 
ID:	3820  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-14-2012, 09:24 AM
  2. Aquatrax 2004 F1 codeing
    By GregoryArnone in forum Honda
    Replies: 3
    Last Post: 09-13-2010, 10:12 AM
  3. instrument cluster dead '02 4-tec
    By pstewart in forum Sea-Doo
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-2006, 10:44 PM
  4. Instrument cluster
    By cort in forum Yamaha
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2004, 08:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •