SBT Jetski Engines, Parts & Accessories

Results 1 to 3 of 3

Thread: Wrong Impeller

  1. #1
    Joined
    Jul 2017
    From
    Perrysville
    Posts
    1

    Default Wrong Impeller

    I posted here two weeks ago about an issue I've had with SBT selling me the wrong impeller for my ski while assuring me it was correct. Rep asked me for order number and I replied. Now my post is gone and no response from SBT. You guys are really getting to me now.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  2. #2
    Joined
    Feb 2017
    From
    NJ
    Posts
    2

    Default Re: Wrong Impeller

    Quote Originally Posted by wabash View Post
    I posted here two weeks ago about an issue I've had with SBT selling me the wrong impeller for my ski while assuring me it was correct. Rep asked me for order number and I replied. Now my post is gone and no response from SBT. You guys are really getting to me now.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    have you called there tech support? they'll take care of you in a heartbeat. they have the best tech support in the business hands down. this is a forum and there not really on here too much.

    just give them a call, they'll take care of you.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #3
    Joined
    Jun 2016
    From
    Clearwater, Florida
    Posts
    279

    Default Re: Wrong Impeller

    I have forwarded all of the information to our customer service department, and they will be contacting you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I used the wrong oil!!!
    By Burke496 in forum Sea-Doo
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2007, 12:34 AM
  2. What's wrong with my 15f
    By toby in forum Kawasaki
    Replies: 0
    Last Post: 07-30-2007, 06:02 AM
  3. What did I do wrong (96 Xp)
    By dino96xp in forum Sea-Doo
    Replies: 5
    Last Post: 09-23-2003, 09:51 PM
  4. Wrong Oil Used?
    By Gumby in forum Sea-Doo
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2003, 11:43 PM
  5. Used the wrong oil!!!
    By Yam018 in forum Sea-Doo
    Replies: 2
    Last Post: 07-27-2001, 11:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •